EL MEU DIA ESPECIAL

DIJOUS 24 VA SER EL CUMPLE DE'N RICARDO...PER AÇÒ DIVENDRES PER CELEBRAR EL SEU DIA ESPECIAL VAM VISITAR ELS BOMBERS, JA QUE EL SEU PADRÍ ÉS BOMBER. VA SER UN DIA MOLT ESPECIAL PER TOTS. GENIAL!!!!!!

AHIR, DIA 16 D'ABRIL, EN CARLOS VA FER 5 ANYS I PER CELEBRAR-HO,  VAN VENIR SA SEVA MAMÀ I ES SEU GERMÀ TONI A CONTAR-NOS UN CONTE. MOLTES GRÀCIES A TOTS DOS.

EN JOEL FA ELS ANYS EL JULIOL I COM QUE NO HO POT CELEBRAR, VOLIA FER COSA ESPECIAL.....I PER AÇÒ DIMECRES ABANS DE PASQUA VA DUR UNA PANERA PLENA D'OUS DE PASQUA PER REPARTIR. MOLTES GRÀCIES A LA SEVA FAMÍLIA PER AQUEST MOMENT ESPECIAL.


AVUI HEM CELEBRAT ES DIA ESPECIAL DE N'HUGO. HA VINGUT NA GRACIELA, SA SEVA MAMÀ I AMB ELLA HEM FET UNA VISERA DE CONILL MOLT XULA!!!!! TAMBÉ ENS HA CONTAT SA LLEGENDA DEL CONILL DE PASQUA...HA ESTAT MOLT DIVERTIT. MOLTES GRÀCIES GRACIELA.

DIJOUS VAM CELEBRAR EL DIA ESPECIAL DE NA MAR I VAN VENIR SA SEVA MAMÀ I SA SEVA ÀVIA A FER PASTISSETS!!!!!! VA SER GENIAL, VAM ANAR A SA CUINA DE S'ESCOLA A FER-LOS, DESPRÉS ELS VAM POSAR AL FORN I ENS ELS VAM MENJAR. QUE GUAY!!!!! MOLTES GRÀCIES A TOTES DUES PER FER-NOS PASSAR UN CAPVESPRE TAN DIVERTIT

DIMARTS N'INÉS VA FER 5 ANYS I VAN VENIR SA SEVA MAMÀ I EN PABLO, ES SEU GERMÀ GROS,ENS VAN CONTAR 2 CONTES I DESPRÉS VAM ORGANITZAR LA CLASSE COM SI FOS UN RESTAURANT. VAM XALAR MOLT!!!! MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA.
DILLUNS, PER CELEBRAR ES DIA ESPECIAL DE NA CLAUDIA, SA SEVA MAMÀ ENS VA ACOMPANYAR FINS A DUCHISELA, SA CARNISSERIA DEL SEU AVI. ALLÀ ES SEU PAPÀ I ES SEU AVI ENS VAN ENSENYAR COM FAN SES SOBRASSADES. QUINA XALADA!!!! MOLTES GRÀCIES PEPE, DAVID I BARBARA.

DIMECRES N'EDUARDA VA FER 5 ANYS I VAM CELEBRAR EL SEU DIA ESPECIAL...PER UNA HORA LA NOSTRA CLASSE ES VA CONVERTIR EN UN SALÓ DE BELLESA...JA QUE LA SEVA MARE I LA SEVA ÀVIA ENS VAN MAQUILLAR, PENTINAR I ENS VAN PINTAR LES UNGLES.....TAMBÉ VA VENIR EN BRUNO, EL SEU GERMÀ, I VA FER JOCS AMB ELS FILLETS QUE NO ES VOLIEN MAQUILLAR....QUINA XALADA!!!! GRÀCIES FAMÍLIA.
DIJOUS VA VENIR SA MAMÀ DE N'ANDREA A EXPLICAR-NOS QUINA ÉS LA SEVA FEINA. RESULTA QUE FA DE CARTERA I ENS VA EXPLICAR QUE FAN AMB LES CARTES I TOT EL QUE HEM DE POSAR-HI PERQUÈ ARRIBIN ON VOLEM, TAMBÉ ENS VA ENSENYAR A FER UN SOBRE AMB UN TROS DE PAPER...VA SER MOLT INTERESSANT I ENS VAN AGAFAR GANES D'ESCRIURE CARTES!!! MOLTES GRACIES PER VENIR I FER DE DIJOUS UN DIA ESPECIAL PER N'ANDREA.

DIUMENGE 15 EN PERE VA FER 5 ANYS I DILLUNS VAN VENIR ES SEU PAPÀ I SA SEVA MAMÀ A EXPLICAR-NOS COSES DE LA SEVA FEINA I LES SEVES AFICIONS. VA SER MOLT INTERESSANT I ENS VAN FER GANES DE VISITAR L'AEROPORT ON FA FEINA LA SEVA MARE. MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOLTROS AQUESTA ESTONA!!!!
DIJOUS DIA 12, EN NICO FEIA 5 ANYS!!!! PER CELEBRAR EL SEU DIA ESPECIAL VA VENIR GRAN PART DE LA SEVA FAMÍLIA. LA SEVA ÀVIA ENS VA CONTAR LA HISTÒRIA DE'N PETER PAN, DESPRÉS ELS SEUS PARES ENS VAN AJUDAR A FER UN GORRO DE PETER PAN ER CADASCÚ...MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA, VA SER GENIAL!!!!!

DIA 13 DE DESEMBRE EN JOSÉ VA FER 4 ANYS I AVUI DIA 15, HA VINGUT PART DE SA SEVA FAMÍLIA A FER EL SEU DIA ESPECIAL. HAN VINGUT ES SEU PAPÀ , SA SEVA MAMÀ I 2 TIES....HEM COMPARTIT EL CAPVESPRE AMB ELLS FENT UN ARBRE DE NADAL TRIDIMENSIONAL SUPER XULOOOOO!!!! ENS HA AGRADAT MOLT COMPARTIR AMB VOLTROS AQUESTA ACTIVITAT. MOLTES GRÀCIES A TOTS QUATRE.
DILLUNS 5 DE DESEMBRE FEIA EL CUMPLE NA THAÍS, VAN VENIR ES SEU PAPÀ I SA SEVA MAMÀ A FER UNA MANUALITAT DE NADAL AMB NOLTROS, VA SER GENIAL I MOLT XULA, NA THAÍS ES VA SENTIR MOLT ESPECIAL!!!!! 
MOLTES GRÀCIES MANEL I GEMMA.
DIJOUS DIA 4 VAM FER ES DIA ESPECIAL DE NA NOELIA. VAN VENIR ES SEU PAPÀ, SA SEVA MAMÀ, ES SEU GERMÀ I ES SEU PADRÍ!!!! QUINA XALADA!!!!
ES SEU PADRÍ ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DE SA PESCA...SES CANYES, NOMS DELS PEIXOS.....VA SER GENIAL......GRÀCIES FAMÍLIA!!!!!!
DIVENDRES 28 EN KAI VA FER 4 ANYS I LA SEVA MARE I UNA AMIGA, APROFITANT QUE PREST ERA HALLOWEN,ENS VAN MOSTRAR A FER UNA POSTAL "FANTASMAGÒRICAAAA!!!!" GENIAL!!!! GRÀCIES RIA I VANESSA
N'ARIADNA HA FET ES CUMPLE I SA SEVA MAMÀ ENS HA ENSENYAT A FER UNA MANUALITAT, HA ESTAT UN DIA MOLT DIVERTIT I MOLT ESPECIAL PER N'ARIADNA. GRÀCIES SONIA PER COMPARTIR AQUESTA ESTONA AMB NOSALTRES!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada