LA HORA DEL CUENTO

DIMARTS VAN VENIR NA BEA I NA SUSANA, SA TIA I SA MAMÀ DE N'ÀLEX. NA BEA ENS VA CONTAR UN CONTE DE L'ELMER, UN ELEFANT DIFERENT I ENS VA DIR UN ELMER PER CADASCUN PER PINTAR. MOLTES GRÀCIES!!!!!!
 
 DIMARTS PASSAT, COINCIDINT AMB EL "CUMPLE" DE'N DAVID, VA VENIR EL SEU PARE A CONTAR-NOS UN CONTE DE NA GLORIA FUERTES I "JUAN Y LAS HABICHUELAS MÁGICAS". QUE DIVERTIT!!!!!!!


DIMARTS, VA VENIR SA MAMÀ DE NA INÉS, ENS VA CONTAR TRES CONTES MOLT ENTRETINGUTS I ENS VA FER PASSAR UNA BONA ESTONA ESCOLTANT-LA. MOLTES GRÀCIES!!!!!!


AHIR VA VENIR A CONTAR-NOS UNS CONTES, EN MIGUEL, ES PAPÀ D'EN DAVID. ENS VA CONTAR UNS CONTES TRADICIONALS MOLT POLITS "EL FLAUSTISTA DE HAMELIN" I "LA REINA DE LAS ABEJAS", COM SEMPRE HO VA FER GENIAL I VA CAPTAR LA NOSTRA ATENCIÓ. MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!!!


DILLUNS VA VENIR N'ANNA, SA MAMÀ DE NA MAR, ENS VA CONTAR 3 CONTES SUPER ENTRETINGUTS: "UN PRINCIPE RARITO" "PEPA PIG VA A LA PISCINA" I "LA RARTETA PRESUMIDA"  QUE ENS VAN FER PASSAR UNA MOLT BONA ESTONA. 
MOLTES  GRÀCIES ANNA.

 AHIR VA VENIR A CONTAR-NOS UN CONTE, SA TIA DE NA GIBET. ENS VA CONTAR UN CONTE SUPER XULO D'UNA BOTIGA DE JUGUETES ENCANTADES.....VAM ESTAR TOTS MOLT ATENTS I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. MOLTES GRÀCIES PER VENIR I FER-NOS PASSAR UNA ESTONA TAN AGRADABLE.  AVUI HA VINGUT NA SUSANA, SA MAMÀ DE N'ANDREA I ENS HA CONTAT DOS CONTES MOLT POLITS.  ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ. 
MOLTES GRÀCIES SUSANA PER VENIR.AQUEST DIMARTS VAN PARTICIPAR DE "LA HORA DEL CUENTO" SA MAMÀ DE'N PERE I ES SEU "TITI JOSE" , ENTRE ELS DOS ENS VAN EXPLICAR UN CARAMULL DE CONTES DIVERTITS....MOLTES GRÀCIES ROSARIO I JOSE PER COMPARTIR UNA ESTONETA AMB NOLTROS.


 DIMARTS VAN VENIR NA MANDI I EN JESÚS,  SA MAMÀ I ES PAPÀ DE NA NOELIA. EN JESÚS ENS VA CONTAR UN CARAMULL DE CONTES, TOTS GENIALS I MOLT ENTRETINGUTS. QUINA XALADA QUE VAM FER!!!!! MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOLTROS AQUESTA ESTONA. AVUI HAN VINGUT A CONTAR-NOS CONTE NA BÁRBARA I EN DAVID, SA MAMÀ I ES PAPÀ DE NA CLAUDIA. ENS HAN CONTAT TRES CONTES MOLT ENTRETINGUTS: "LA CENICIENTA" "BLANCANIEVES" "HANSEL I GRETEL" . MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUESTA ESTONA.LA SETMANA PASSADA VAN VENIR A CONTAR-NOS UN CONTE, ES PAPÀ I SA MAMÀ D'EN JOSÉ. ELLS VAN UTILITZAR SA PISSARRA DIGITAL PER ENSENYAR-NOS UN CONTE  "EL CABALLERO EDUARDO Y EL DRAGÓN", VA SER MOLT INNOVADOR                                I  DIVERTIT.                                                  
                                MOLTES     GRÀCIES.
 

JA HEM COMENÇAT L'ACTIVITAT DE
" LA HORA DEL CUENTO"....
 AQUESTA SETMANA HA VINGUT NA SONIA, SA MAMÀ DE N'ARIADNA, ENS HA CONTAT 2 CONTES UN DE NA "PEPA PIG" I UN DE UN CAVALLER. HA ESTAT GENIAL!!!! ENS ENCANTA QUE ENS CONTIN CONTES. MOLTES GRÀCIES SONIA PER COMPARTIR AQUESTA ESTONETA AMB NOLTROS.

 DIMARTS VAM TENIR UNA NOVA SESSIÓ DE "LA HORA DEL CUENTO" AQUESTA VEGADA VA VENIR MOLTA GENT...UNA PART DE LA FAMÍLIA DE'N RICARDO. SA TIA VICKY I SES SEVES FILLES ENS VAN CONTAR UN CONTE MOLT XULO "EL REI DEL SILENCI"...ENS VA AGRADAR MOLT!!!!!
MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR.


DIMARTS VA VENIR NA SUSANA, SA MAMÀ DE N'ANDREA, A CONTAR-NOS 2 CONTES MOLT POLITS, "YO MATARÉ MONSTRUOS POR TÍ" I "UN REGALO DIFERENTE". ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. GRÀCIES SUSANA.


 DIMARTS, VA VENIR NA MÍRIAM, SA MAMÀ DE'N JORDI. ELLA AMB S'AJUDA DE'N JORDI ENS VA CONTAR EL CONTE " EL FLAUTISTA DE HAMELYN"...VA SER MOLT DIVERTIT!!! MOLTES GRÀCIES MÍRIAM.


DIMARTS PASSAT, VAN VENIR NA BEA I NA SUSANA, SA TIA I SA MAMÀ DE N'ÁLEX. NA BEA ENS VA CONTAR UN CONTE D'AUSTRALIA, JA QUE ELLA HI VA VIURE 1 ANY.....DESPRÉS VAM PINTAR TOTS ELS ANIMALS AUSTRALIANS QUE SORTIEN AL CONTE I ELS VAM ENGANXAR EN UN MAPA D'AUSTRALIA. POSTERIORMENT VAM CERCAR AUSTRALIA I MENORCA DINS UN MAPA DEL MON.
GRACIES A TOTES DUES PER VENIR!!!!! 


DIMARTS PASSAT NO TENIEM NINGÚ APUNTAT PER "LA HORA DEL CUENTO", PERÒ NA JOANA VA DEMANAR AL PARE DE'N DAVID SI LI FEIA GANES VENIR...ELL VA DIR QUE SIIIII!!!! I UNA VEGADA MÉS HO VA FER GENIAL....ENS VA CONTAR 3 CONTES: "LA BELLA DURMIENTE" "LOS 3 CERDITOS" I EN "NEMO" QUE ÉS EL PREFERIT DE'N DAVID....VAM ESTAR TOTS SUPER ATENTS!!!! MOLTES GRACIES PER VENIR.

DIMARTS VAN VENIR ES GERMÀ I SA MAMÀ DE NA GIBET A CONTAR-NOS UN CONTE. ENS VAN CONTAR "LA RATITA PRESUMIDA" I DESPRÉS ENS VAM FER UN FLOQUET COM ES DE SA RETETA....ESTAVEM TOTS GUAPISSIMS!!!! GRÀCIES SANDRA I TINO.

 AVUI EN MANU ES CONCO DE N'ARIADNA, S'HA CONVERTIT EN EL QUART REI. ENS HA CONTAT LA SEVA HISTÒRIA I PERQUÈ AL FINAL NO ES VA PODER REUNIR AMB ELS TRES REIS D'ORIENT. HA DUIT PER NOSALTRES UNA CARTA DELS REIS ON ENS DIUEN QUE HEM D'AJUDAR ALS ALTRES, CREURE ALS MAJORS I MENJAR TOT EL DEL PLAT......ELS REIS SABEN TOTS ELS NOSTRES NOMS!!!!!! FINALMENT ENS HA FET ENTREGA D'UNA CORONA DE PRINCEPS I PRINCESES A TOTS, HA ESTAT GENIAL!!!!! GRÀCIES MANU.
VA VENIR SA MAMÀ DE'N KAI A CONTAR-NOS EL CONTE DE "HANSEL I GRETEL" , MOLTS DE NOLTROS NO L'HAVIEM SENTIT MAI, ENS VA AGRADAR MOLT!!!!! MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR.

EN TONI I NA CRISTINA, ELS PARES DE'N JOSÉ, HAN TORNAT PARTICIPAR A "LA HORA DEL CUENTO". AQUESTA VEGADA ENS VAN CONTAR LA LLEGENDA DE NA GUIDA I EN TOMEU, ELS GEGANTS DE MAÓ, TAMBÉ ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES DELS GEGANTS I ENS VAN DUR MOLT DE MATERIAL...VA SER GENIAL!!!! MOLTES GRÀCIES POLITS. UN ANY MÉS NA PEPI, S'ÀVIA DE NA CLAUDIA, HA VINGUT A CONTAR-NOS UN CONTE. MOLTES GRÀCIES.


JA HEM COMENÇAT!!!! ES PAPÀ DE NA NOELIA HA ESTAT QUI HA ESTRENAT L'ACTIVITAT AQUEST CURS. ENS VA CONTAR EL CONTE..."EL GATO CON BOTAS". MOLTES GRÀCIES JESÚS.
--------------------------------------------------------------------------


CURS 2010-11 TORTUGUES
DIMARTS VAM FER LA DARRERA SESSIÓ DE "LA HORA DEL CUENTO" I VA VENIR N'ANA, SA MAMÀ DE NA MAR. N'ANA VA DUR UNES TITELLES DE DIT MOLT XULES PER CONTAR-NOS 2 CONTES "ELS 3 PORQUETS" I "LA RATETA PRESUMIDA". MOLTES GRÀCIES ANA I MOLTES GRÀCIES A TOTS PER FER POSSIBLE AQUESTA ACTIVITAT!!!!!

NA BEA, SA TIA DE N'ÁLEX ENS VA VENIR A CONTAR DOS CONTES GENIALS I ENS VA REGALAR UN CORONA DE TORTUGA, QUE GUAY!!!! MOLTES GRÀCIES BEA.DIMARTS VA VENIR NA VILOETA, SA MAMÀ DE N'ELOY, ENS VA CONTAR EL CONTE DE "LA MIEL", ENS VA EXPLICAR COM ES FA LA MEL I ENS VA DUR MEL PER PROVAR-LA, MMMMM....QUE BONA!!!! GRÀCIES VIOLETA.NA SUSI, SA COSINA DE'N PERE, ACOMPANYADA DE NA ROSARIO, SA MAMÀ DE'N PERE, ENS VA VENIR A CONTAR EL CONTE "LOS TRES CERDITOS" MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!!!SA TIA I SA MAMÀ DE N'ANDREA VAN VENIR A CONTAR EL CONTE "EL PATITO FEO" GRÀCIES PER VENIR!!!!!DIMARTS VA VENIR A CONTAR-NOS UN CONTE N'ANA, SA MAMÀ DE NA MAR, ENS VA CONTAR EL CONTE DEL "SOLDADITO DE PLOMO" I EL DE "SA CABRA"....ENS VA AGRADAR MOLT QUE VINGUÉS!!!! MOLTES GRÀCIES ANA.AVUI HA VINGUT NA PEPI, S'ÀVIA DE NA CLAUDIA I ENS HA CONTAT DOS CONTES "Campanilla" I "Blancanieves" ENS HA AGRADAT MOLT I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ. GRÀCIES PEPI.


     L'ALTRE DIA VA VENIR NA PAMELA, LA TIA DE'N JORDI, ENS VA CONTAR EL CONTE DELS TRES PORQUETS I ENS VA REGALAR UNA MÀSCARA DE PORQUET A CADASCUN, VAM FER UNA XALADAAA!!!  
         I AVUI HA VINGUT EN MIGUEL EL PAPÀ DE'N DAVID, ELL ENS HA DUIT UN CONTE MOLT POLIT DELS TRES PORQUETS I EL CONTE DE'N NEMO..ENS HA AGRADAT TANT COM EXPLICAVA ELS CONTES QUE HEM ESTAT BEN ATENTS!!!!!AVUI CAPVESPRE HAN VINGUT ES PAPÀ, SA MAMÀ I SA TIA DE'N JOSÉ, ENS HAN CONTAT ES CONTE DE NA "CAPERUCITA ROJA" I ENS HAN REGALAT DUES TITELLES A CADASCUN, UNA DEL LLOP I UNA DE NA CAPUTXETA. MOLTES GRÀCIES A TOTS TRES!!!!!

HEM COMENÇAT L'ACTIVITAT "LA HORA DEL CUENTO", AVUI HA VINGUT EN MANU, ES CONCO DE N'ARIADNA, ENS HA CONTAT UN CONTE DE LA TORTUGA TRAS. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!! Gràcies Manu.